Dokumentation

Download BRC certifikat

– giver ensartet høj kvalitet

I LogiCon Nordic har vi tænkt kvalitet, sikkerhed og dokumentation ind i hvert eneste produkt, og vi råder i dag over en omfattende database af certifikater og dokumentation, som er med til at sikre din produktion.

Øgede krav til fødevareproducenter

Kravene til producenter af fødevarer er de senere år blevet skærpet betragteligt – især gennem øgede krav til BRC certificering (British Retail Consortium). For at værne om sikkerheden og kvaliteten har vi videreført disse krav til vores producenter, og langt størsteparten af vores samarbejdspartnere på produkter til direkte fødevarekontakt er BRC certificeret.

Omfattende database

En af konsekvenserne ved de skærpede krav er, at producenter af fødevarer til stadighed skal kunne fremvise opdateret dokumentation. Med et omfangsrigt netværk af producenter og leverandører, og tæt dialog med disse, er vi stolte over, at LogiCon Nordic i dag har én af Danmarks mest omfattende databaser af dokumentation på emballage rettet mod producenter af fødevarer.

I tillæg har vi vores egen kvalitetsafdeling, som dagligt – i dialog med kunder og leverandører – udelukkende arbejder med at sikre korrekt dokumentation. Samtidig sørger kvalitetsafdelingen for, at disse er til rådighed for dig som kunde.

Find min dokumentation nu –  log på min konto