Om LogiCon

Din totalleverandør med mere end 80 års erfaring

LogiCon Nordic er førende leverandør af emballage, beklædning, hygiejne og håndværktøj til fødevareindustrien, og leverer derudover til en række andre industrier og institutioner. For os er det vigtigt, at du som kunde får det mest optimale udbytte gennem et højt service- og kompetenceniveau.

Høj ekspertise og knowhow

Vi har rødder helt tilbage fra 1931, hvor vi som det daværende Slagteriernes Fællesindkøb (SFK) startede som grossist til fødevareindustrien. I 2006 fik vi vor nuværende form som LogiCon Nordic. Vores mangeårige erfaring sikrer dig en høj ekspertise, knowhow og service. Disse ydelser danner fundamentet for al vores arbejde.

Kompetent rådgivning

Vores professionelle og erfarne medarbejdere er specialister inden for vores produkter og forskellige industrier. Derfor kan vi tilbyde dig kompetent rådgivning både i forhold til konkrete produkter og til de høje krav til effektivitet og dokumentation, der blandt andet stilles i fødevareindustrien.

Din partner på eksport markeder

Vi servicerer danske kunders afdelinger i udlandet, og har desuden salgsaktiviteter i Sverige, Norge, Finland, Grønland, Færøerne, Island, Tyskland og Polen.

Din samarbejdspartner

Som kunde hos LogiCon Nordic er du unik. Vi gør vort bedste for at give dig den mest effektive service, og vi overholder vores aftaler. I vores øjne er effektivitet og tillid nemlig grundstenen i et godt samarbejde – vi bestræber os på at være din troværdige samarbejdspartner.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til vores produkter eller brug for konkret rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os på + 45 76 34 28 00 eller mail@logn.dk

Gør som alle andre – søg inspiration i vores produktkatalog klik her