Vi går fremtiden grønt i møde – og du er inviteret!

Hos LogiCon i Kolding er vi omgivet af træer, buske, søer og marker i massevis, og det ønsker vi selvfølgelig stadig at være om 30 år. Vi arbejder på at bevæge os mod en grønnere fremtid med fokus på at bevare fødevareprodukternes holdbarhed, og derfor har vi fokus rettet mod minimering af madspild, da madspild har en meget stor påvirkning på miljøet. Hos LogiCon arbejder vi målrettet på at finde den optimale emballage i forhold til funktion og egenskab til bevaring af holdbarheden på madvaren, så maden kan holde sig frisk så længe som muligt. Vores produktprogram består derfor af mange emballagetyper, hvor netop genbrug indgår i emballagerne uden at miste dets egenskaber. Vi ønsker at bidrage med emballageprodukter, der er så skånsomme overfor miljøet som muligt.

Her er eksempler på nogle af de grønne tiltag, vi har gjort i LogiCon Nordic:

Rethink: Når vi bearbejder kundespecifikke emballageopgaver, har vi altid en vurdering af emballagedesign med i tankerne. Kan emballagen designes mere miljørigtigt, vil vi foreslå dette valg. Dette inkluderer overvejelser om materialesammensætning.

Reduce: En effektiv måde, vi anvender i forbindelse med vores bestræbelser på at have miljørigtige emballager, er at se på, om de kundespecifikke forhold kan give anledning til test af en tyndere emballage, så antal kilo, der anvendes til emballeringen, bliver reduceret. I den senere tid har det blandt andet været muligt at reducere tykkelsen på top ark, foringsposer samt strækfilm uden at gå på kompromis med emballagens funktioner. Når kunden kan acceptere den tyndere emballage, vil det typisk betyde, at der også spares penge, og flere foliemeter på rullerne betyder færre rulleskift.

Renew: Hos LogiCon følger vi udviklingen i nye materialer, som kan erstatte emballager baseret på de traditionelle materialer udvundet af olie. Blandt andet er plast udvundet fra sukkerrørsproduktionen og træfiberbearbejdning et alternativ. Sukkerrør samt træfiber har den gode egenskab, at de optager CO2.

Recycle: Vi tilbyder, hvor det er muligt, et alternativ, hvor indholdet i plasten består af genbrugsplast. Her gælder det emballager, der ikke kommer i direkte kontakt med fødevarer. Du kan som kunde med fordel skifte strækfilm, top ark, FIBC bags og støvhætter til et produkt med genbrugsplast. Er der et ønske om genbrugsplast til emballager med fødevarekontakt, så har vi løsninger med PIR materiale (post-industrial recycled).

Går du og din virksomhed også op i miljøet, så er vi klar på at imødekomme jeres behov!

Kontakt os på:

E-mail: mail@logn.dk

Tlf.: +45 76 34 28 00

DET UDVIDEDE PRODUCENTANSVAR

LogiCon Nordic A/S følger udviklingen omkring indførelsen af det udvidede producentansvar, som træder i kraft d. 1.7.2025. Her følger status pr. 1.2.2024.

Alle virksomheder, der importerer eller bruger emballage, får med indførelsen af producentansvaret for emballage det juridiske, økonomiske og praktiske ansvar for håndtering af deres emballageaffald – herunder indsamling, sortering og behandling.

Det vil sige, at alle virksomheder, som sætter emballage på det danske marked, får ansvaret for emballagen i hele dens livscyklus – også efter emballagen er tom og affaldssorteret af forbrugeren.

Alle virksomheder, der er omfattet af producentansvaret, skal registrere sig hos Dansk Producentansvar (DPA) i perioden 1. april til 31. august 2024. 

Der skal samtidig indberettes et estimat af de forventede emballagemængder og vælges den ønskede kollektivordning.

Hvad skal registreres og indrapporteres i 2024? Virksomheden skal registrere sig selv og indberette oplysninger om den forventede mængde markedsført emballage i 2024. 

Der skal i første omgang indberettes i kilo for mængderne af hhv. erhvervsemballage og husholdningsemballage. Det betyder rent praktisk, at der skal gives det bedste bud på, om den emballage, der sættes på markedet, ender i husholdnings- eller i erhvervsaffald – det vil sige, om det ender hos en privat forbruger (B2C) eller hos en virksomhed (B2B).

Emballagemængderne skal desuden indberettes på følgende fraktioner:

  • papir
  • pap
  • plast
  • glas
  • metal
  • aluminium
  • mad- og drikkevarekartoner
  • træ

Vermak og LogiCon går pap i pap med hinanden.

Vi er stolte leverandører af Vermak massivpapkasser her hos LogiCon Nordic.   

Vermak massivpapkassen er en konstruktion, der både kan holde samt holde af dine varer. Du får her kasser af high end kvalitet, der med sin opbygning og stabilitet beskytter dine varer.

Udover papkassens solide konstruktion, så findes den også med en PE Sapino belægning, der gør overfladen vandafvisende og kan derfor håndtere varer, der kræver at blive vandet e.l. – OG fyld den gerne op, da den har en bæreevne på helt op til 15 kg.  

 Vermak massivpapkassen er til dig, der går op i at værne om dine varer og sikrer, at kvaliteten forbliver i tiptop stand.   

Her hos LogiCon Nordic har vi følgende kasser:

          590 x 390 x 165 – 1100 gr. i hvid/brun        

          590 x 390 x 165 – 1100 gr. i hvid/brun m/PE Sapino      

          392 x 290 x 140 – 1100 gr. i hvid/brun       

          590 x 390 x 180 – 1150 gr. i hvid/brun       

          590 x 390 x 180 – 1150 gr. i hvid/brun m/PE Sapino       

 

Er du interesseret? Kontakt os på:

E-mail: mail@logn.dk

Tlf.: +45 76 34 28 00 

Nyt katalog: Beklædning og Hygiejne-favoritter

Så er vi klar med en opdatering af kataloget Beklædning og Hygiejne-favoritter med vores bestsellere inden for: 

–    Engangsbeklædning fra LogiCon Nordics eget mærke, Fit-On
–    Arbejdstøj og fodtøj fra de bedste brands
–    Arbejdshandsker
–    Detekterbare varer
–    Værnemidler (masker, briller, høreværn mv.)
–    Overflade-desinfektion fra Pal
–    Hud- og hårpleje fra Sterisol
–    Rengøringsudstyr fra FBK
–    Aftørringspapir
 
Få et hurtigt og overskueligt overblik over sortimentet her:
Beklædning og hygiejnefavoritter 2023 2024 (adobe.com)
 
Vil du hellere have et rigtigt papir-katalog? Så få det ved din konsulent, i posten eller leveret sammen med din næste ordre.

 

Overflade-desinfektion i verdensklasse

Har du prøvet Pal wipes til overflade-desinfektion i fødevareindustrien?

Servietterne er resistente mod bakterier, svampe og vira som gør, at overfladen vil være på et yderst højt hygiejnisk niveau.

Spritservietterne kan bruges på alle hårde overflader, og spritlaget fordampes efter kort tid. De er især nyttige i fødevaremiljøer, hvor der hældes mel, krydderier mv. på bordet, og ligger sig derfor i toppen af servietter når det kommer til desinfektion på hårde overflader.

Ring til os på +45 7634 2825, hvor du kan få mere info samt en gratis vareprøve.

LogiCon Nordic bygger til.

Vi går op i miljøet. Dette gælder også kontormiljøet, da det er med til at sikre, at alle ansatte føler sig tilpas i sine omgivelser. Vi får derfor udvidet med helt nye kontorlokaler. Derudover vil der komme nye møderum i tilbygningen, der skal gøre det nemmere for os at værne om vores kunder og andre gæster. Samtidig vil de nye faciliteter gøre det lettere at samarbejde på tværs af de forskellige produktgrupper.

Direktør Bent Ole tog første spadestik og det var startskuddet til byggeriet, som efter planen står klar til september i år.

Vi går op i genbrug, Det gælder også for den spade, som blev brugt til 1. spadestik til vores nye tilbygning til administrationsbygningen. Den samme spade blev brugt den 4. november 1994, da det første spadestik til den eksisterende lager- og administrationsbygning blev taget. Så selv om teknologierne har udviklet sig meget gennem de seneste næsten 30 år, så er en spade fortsat en spade.

HUSK! Vi står stadig til rådighed for dig og din virksomhed. Kontakt os på:

Tlf: +45 76 34 28 00

E-mail: mail@logn.dk

Vi er blevet stemplet…

MEN! På den gode måde.

Hos LogiCon Nordic tilbyder vi emballage samt emballagematerialer af højeste kvalitet, og vi kan nu sætte prikken over i’et, idet vi nu er blevet BRC-certificeret. Certifikatet giver os den bekræftelse på, at det vi går og laver, er til gavn for os her i LogiCon, men i særdeleshed også har en høj værdi hos vores kunder. Vi vil nemlig gerne give nuværende samt nye kunder den tryghed, der efterspørges ved køb af de produkter, vi tilbyder.  

Vi lever i dag i et samfund hvor alt skal gennemtjekkes og dokumenteres og især når det kommer til materialer, der er i kontakt med fødevarer – OG heldigvis for det! Med BRC-certifikatet kan vi derfor bekræfte, at dokumentationen altid er ’up-to-date’ og altså er opdateret efter BRC-standarden. Vi tager derfor ansvar, og gør alt hvad vi kan for at det kunden modtager er sikkert, dokumenteret og er af høj kvalitet.  

Sonja Tonsgaard fejrer 40 års jubilæum i SFK/LogiCon

I LogiCon Nordic har vi kunnet fejre intet mindre end en 40 års jubilar.

Sonja Tonsgaard blev for 40 år siden ansat som allround kontorelev i reservedelssalgsafdelingen i Slagteriernes Fælleskøb og fulgte naturligvis med, da handelsafdelingen blev skilt ud til SFK Handel og senere omdøbt til LogiCon Nordic.

Sonjas arbejdsopgaver og ansvarsområder har udviklet sig meget og i dag er Sonja ansvarlig for IT og kvalitet i firmaet.

40 år på samme arbejdsplads skal naturligvis belønnes med en medalje – naturligvis af guld.

Fra top til tå – til store og små

Når du gerne vil vide, hvor du finder know-how om fødevarebranchens beklædnings- og hygiejne-løsninger, så giver LogiCons nye sortimentskatalog med Beklædning og Hygiejneløsninger et godt overblik. Vi har på 28 sider samlet favoritterne inden for  :

Engangsbeklædning fra vores eget sortiment, Fit-On

Arbejdstøj & handsker fra de mest populære mærker

Sko og gummistøvler

Værnemidler

Overflade-desinfektion fra Pal

Hud-og-hårpleje fra Sterisol

Rengørings-udstyr og aftørringspapir

Se kataloget ”her” eller spørg din LogiCon konsulent.