Nu er tapen også af papir

Brug den nye papirtape og lad pap og papir følges ad til genbrug

LogiCon Nordic A/S lancerer nu en papirtape, der er fremstillet af 100% genbrugspapirmateriale, og har følgende egenskaber: 

 • Medium og heavy duty kasse lukning
 • God klæbe evne 
 • Mulighed for logo tryk
 • Lim: natur gummi fra FSC® certificeret skovbrug
 • Kernen ligeledes af 100% genbrugsmateriale
 • Tapen findes kun i brun
 • Kan leveres både som hånd- og maskinruller h.h.v. 50 og 500 mtr.
 • FSC® C157528 certificeret

Har du lyst til at prøve den nye papirtape eller få et tilbud, så kontakt din sædvanlige kontaktperson eller ring til LogiCon Nordic A/S på 76342800

Aluminiumsbægre – et bæredygtigt emballagevalg?

Hos LogiCon Nordic har vi konstant fokus på bæredygtige emballager og derfor får vi ofte spørgsmål om, hvad alu bægre kan udskiftes med, som et mere bæredygtigt emballagevalg.

Men giver det mening at stille dette spørgsmål?

Aluminium er en permanent ressource, der bruges, men ikke forbruges.

Aluminium kan genbruges igen og igen uden at påvirke materialets egenskaber – uden kvalitetstab.

EU og national lovgivning kræver at vi i højere grad genanvender materialer, herunder også fødevare emballager og med krav til mere og mere sortering i husholdningerne, vil procentsatsen for indsamlet aluminium i de kommende år stige.

Ved forarbejdning af genanvendt aluminium er brugen af ​​energi og fremkomsten af CO2 omkring 95 % lavere end ved produktion af primæraluminium.

I Tyskland er genanvendelsen af aluminium nået op på 88%.

(Kilde: GVM Gesellschaft für Verpackungsmarktforschung).

På Bornholm arbejder fødevarevirksomheden SJ Bornholm med alu bægre til leverpostej og det nu i større omfang, da et helt nyt produktionsanlæg er opstartet.

I den forbindelse ønskede SJ Bornholm sit eget tryk design på bægrene, så forbrugerne hurtigt kan identificere leverpostejen. SJ Bornholm er stolte af at levere en leverpostej, baseret på en egnsopskrift, til dagligvarehandlen. En opskrift, der gør leverpostejen lokal.

Detailhandlen er meget opmærksom på bæredygtighed og LogiCon Nordic bearbejder mange projekter til detailhandlen der omhandler bæredygtige emballagevalg.

LogiCon Nordic lagerfører forskellige størrelser alu bægre uden tryk og kan også levere alu bægre med kundespecifikt tryk design.

Til mange af størrelserne kan der medleveres plastlåg i genanvendt plast og derudover en meget tynd krympe folie til efterfølgende flowpakning, så fødevareproduktet kan nå sikkert og trygt hjem i husholdningen.

LogiCon Nordic er også leveringsdygtige i folie der kan påsvejses alu bægre.

Kontakt Lars Hausted på mail lah@logn.dk eller mobil 41946656 eller Lene Kaad Jørgensen på lka@logn.dk eller telefon 76342825, hvis der er behov for svar på spørgsmål vedrørende pakning i fødevare egnede alu bægre.

LogiCon leverer også kartonnage, din salgsemballage

LogiCon leverer også kartonnage, din salgsemballage

Som en del af vores One-Stop-Shop strategi har vi igen udvidet produktsortimentet og denne gang inden for salgsemballage i form af kartonnage. Du har nu muligheden for at indhente tilbud på dine eksisterende kartonnager eller, i samarbejde med vores specialister, at få udviklet holdbare og funktionelle kartonnageløsninger til din virksomheds behov og med tryk passende til dit firmas corporate design.

Kartonnage løsninger til POS

En tredjedel af købsbeslutningerne på salgsstedet træffes på baggrund af attraktiv emballage. Kartonnage er robust og stabil, elastisk, stabelbar og frem for alt økonomisk og økologisk fordelagtig. Hos Logicon har vi mange muligheder for at hjælpe dig. Vi har leverandører til alle projekt-størrelser. Intet projekt er for småt for os og vores samarbejdspartnere producerer alle gængse kartonnager men er også med på det sidste nye.

 • Skal du finde en løsning til at få din færdigret solgt ude i butikken?
 • Skal dit gode brød og dine kager forkæles med en smuk emballage?
 • Skal dine fine chokolader kunne ses i en lækker æske med rude i butikken eller skal de i kreative adventskalendere?
 • Skal din luksuspasta transporteres så den ikke knuses?
 • Skal dine nonfoodvarer pakkes ind i en æske, der fortæller en historie?

Ring til os 76342800 og få en snak om dit næste kartonnageprojekt.

STOP uheldet før skaden sker, med detekterbare produkter

STOP uheldet før skaden sker!

Detekterbare produkter fra LogiCon Nordic kan være din redning

Hvem kender ikke situationen med en kuglepen, der pludselig er blevet væk? Og sidste gang den var i brug var i produktionen – er den nu på vej ud til en kunde?

Eller plasteret, der ikke længere sidder på tommelfingeren? Hvor er det forsvundet hen??

Som fødevarevirksomhed benytter I sikkert en metaldetektor og så er I godt på vej. I LogiCon Nordic tilbyder vi en række forskellige metaldetekterbare produkter, som vil blive fanget, hvis uheldet skulle ske. Blandt produkterne er penne (whiteboard markers og kuglepenne), hårnet, plastre, hobbyknive og ørepropper.

Sæt logo og kulør på tape – udnyt dine reklamemuligheder

Logo på tape er billig markedsføring – udnyt reklamemuligheder på din emballage

Når I alligevel lukker jeres emballage på en fleksibel og effektiv måde med tape kan I lige så godt udnytte de reklamemuligheder, tapen giver.

Brug af tape med logo gør dels forsendelserne mere synlige, og dels får de et særpræg, der udtrykkes ved netop jeres navn eller logo. På den måde kan du påvirke kundens hukommelse igen og igen og derved ligge øverst i kundens hukommelse, når han mangler et produkt.

Til vores trykte tape bruger vi kun højkvalitetstape, så vi sikrer, at du får et ensartet udseende på dit pakkemateriale.

LogiCon Nordic kan også tilbyde standard tape i hånd- og maskinruller.

Kontakt LogiCon Nordic på 76342800 eller henvend dig til din lokale emballagekonsulent for at høre nærmere.

 

Komposterbar fødevarebakke fra LogiCon Nordic

Komposterbar fødevarebakke fra LogiCon Nordic

LogiCon Nordic lancerer nu en bionedbrydelig bakke, der kan anvendes til ferske og frosne fødevarer, og kan opvarmes til 220 gr. Bakken findes i 3 udformninger: 1, 2 og 3-rums.

Til serien hører en bionedbrydelig lågfolie til påsvejsning samt løse plastlåg i genbrugsplast (rPET).

Bakken er lavet af papirmasse baseret på flis høstet fra FSC-certificerede skove og er 100% komposterbar i sig selv. Den indvendige side af bakken er lamineret med en tynd film bestående af bl.a. majs og kartoffelstivelse. Lågfolien er udvundet af cellulose, som stammer fra træer, og er 100% komposterbar.

For at gøre emballageløsningen komplet tilbyder LogiCon både en pakkemaskine og et enkelt komposteringsanlæg til en samlet investering fra 50.000 kr. og op efter. For at få det fulde udbytte af bionedbrydeligheden skal den brugte bakke retur til den fødevarevirksomhed, der både pakker og komposterer.

Skulle den bionedbrydelige emballage ved et uheld havne i naturen, vil den også kompostere under naturskabte forhold.

Hvis du er interesseret i at høre mere er produktchef Lars Hausted klar på mobil 41946656 eller mail lah@logn.dk

Anti-bakteriel wipe til bilen, skrivebordet, kopimaskinen osv.

Brug PalTech Anti-bakteriel wipe til desinfektion og undgå bakterier i de områder, hvor mange færdes.

Overflader i bilen og på kontoret aftørres nemt og hurtigt med PalTech wipen BB-7961031.

Wipen lagerføres hos LogiCon Nordic i Kolding, som er nordisk distributør af wipes fra Pal International i UK.

PalTech Anti-bakteriel wipe kan leveres fra dag til dag.

Leveres i lille handy dispenser a 100 stk.

Log in på shoppen og bestil PalTech Anti-bakteriel wipe BB-7961031 til desinfektion her

 

Fit On Cover – Ny afdækningshætte giver plastbesparelse

Reducer dit plastforbrug med LogiCon’s nye Fit On Cover

Med fokus på reduktion af plast introducerer LogiCon et bud på en effektiv PE afdækningshætte til kar – det nye Fit On Cover.

Hætten er lavet af blåindfarvet PE og slutter tæt til karret. Find Fit On Cover her

Fit On Cover er godkendt til kontakt med fødevarer og vejer under det halve af en konventionel hætte.

Den lave vægt giver dig mulighed for at have langt flere hætter pr. rulle. Samtidig reducerer du dit plastforbrug.

Efter endt brug affaldssorteres hætten som normal blødt plast (også kaldet PE04), og indgår dermed i en recycling proces.

Fit On Cover passer til Vemag vogne, EUR paller og industrikar (120 x 100 cm).

 

3 skridt mod miljørigtig folie emballage

3 skridt mod mere miljørigtig folie emballage

Trin 1 mod miljørigtig folie emballage: Emballagens formål er at bevare fødevarens holdbarhed længst muligt, da miljøpåvirkningen af madspild er enorm stor. Vi tilbyder forskellige løsninger, hvor vi imødekommer behovet for et grønt alternativ, og samtidig bibeholder emballagens formål.

Spar 1 kg plast og 2 kg CO2

Ved at reducere tykkelsen på foringsposer, top ark, strækfilm og lign. får man flere foliemeter pr. kilo og derfor reduceres det årlige forbrug. Samtidig følger der typisk besparelser med.  Vi har mulighed for at reducere tykkelsen på emballagen så du opnår en stor miljøbesparelse.

Sparer du 1 kilo plast reducerer du dit CO2 udslip med ca. 2 kilo, hvilket flere producenter årligt bliver målt på i deres grønne regnskaber.

Trin 2…

Folie, der indeholder genanvendt materiale, appellerer til genbrugstanken. Løsningen medvirker til at bruge eksisterende materiale der, i produktionsprocessen, ellers ville være endt som affald. Yderste og inderste lag af denne folie er nyt materiale og derfor besidder folien samme gode svejseegenskaber som en folie uden genanvendt materiale.

PE folie med op til 50% genanvendt materiale. En PE folie, der tilgodeser miljøet og samtidig bibeholder de gode paknings- og svejseegenskaber. Materialet, der genanvendes, er internt produktionsspild, også kaldet ’technical waste’ og har ikke forladt den fødevaregodkendte produktion inden den igen indgår i folien.

og trin 3…

Vi kan levere den nyeste generation af bæredygtig GRØN PE folie. En folie som har indhold af en råvare udvundet af sukkerrør.

I livscyklusbeskrivelsen er det beskrevet at sukker har den egenskab at den optager CO2.

LogiCon Nordic tilbyder denne folie under varemærket ”I’m Green”. Denne folie kan indsamles og genanvendes sammen med den traditionelle PE. 1 kg produceret grøn PE sparer miljøet for 1,15 kg CO2 i forhold til den traditionelt producerede PE folie.

Bionedbrydelig folie

Ud over vores 3 strategiske trin til at reducere både plastforbruget og CO2 regnskabet, tilbyder vi en folie som er bionedbrydelig / komposterbar. Folien går under betegnelsen Natureflex og kan mærkes med Vincotte mærket – OK compost

 

 

Nyhedsmail: Grill sæsonen er igang

Denne vil du ikke røre med en grilltang………

Grillposen gør din hverdag lettere, og giver dig mulighed for at skåne miljøet ved bortskaffelse, da posens vægt er væsentlig mindre end en alubakke.

Med grillposen slipper du for rengøring af grillrist, og du får samtidig en mere smagfuld oplevelse, da saften ikke steges ud af kødet. Grillposen har et indvendigt lag af “bagepapir” og en lomme til røgmix, der giver et ekstra lille pift til smagsoplevelsen.

Grillposen fås i størrelse 220×300 mm, 220×400 mm, 230×300 mm og 320×400 mm.

Vi anbefaler følgende røgmix varianter:
Fisk, fjerkræ og svinekød: Løg, sennep og forskellige krydderier
Lam, oksekød og vildt: Rosmarin, enebær og forskellige krydderier
Fjerkræ, lam og svinekød: Hvidløg, ingefær og forskellige krydderier
Fjerkræ, oksekød og vildt: Sennep, sød basilikum og forskellige krydderier
Skaldyr, fjerkræ og lam: Laurbærblade, løg og forskellige krydderier
Fisk, fjerkræ og lam: Enebær, grankogle og forskellige krydderier

– Grillposen fås også med tryk
– Egner sig også til ovn og fås med og uden røgmix
– Røgmix kan iøvrigt købes separat i alubakke

 

Læs den seneste nyhedsmail her