Vi går fremtiden grønt i møde – og du er inviteret!

Hos LogiCon i Kolding er vi omgivet af træer, buske, søer og marker i massevis, og det ønsker vi selvfølgelig stadig at være om 30 år. Vi arbejder på at bevæge os mod en grønnere fremtid med fokus på at bevare fødevareprodukternes holdbarhed, og derfor har vi fokus rettet mod minimering af madspild, da madspild har en meget stor påvirkning på miljøet. Hos LogiCon arbejder vi målrettet på at finde den optimale emballage i forhold til funktion og egenskab til bevaring af holdbarheden på madvaren, så maden kan holde sig frisk så længe som muligt. Vores produktprogram består derfor af mange emballagetyper, hvor netop genbrug indgår i emballagerne uden at miste dets egenskaber. Vi ønsker at bidrage med emballageprodukter, der er så skånsomme overfor miljøet som muligt.

Her er eksempler på nogle af de grønne tiltag, vi har gjort i LogiCon Nordic:

Rethink: Når vi bearbejder kundespecifikke emballageopgaver, har vi altid en vurdering af emballagedesign med i tankerne. Kan emballagen designes mere miljørigtigt, vil vi foreslå dette valg. Dette inkluderer overvejelser om materialesammensætning.

Reduce: En effektiv måde, vi anvender i forbindelse med vores bestræbelser på at have miljørigtige emballager, er at se på, om de kundespecifikke forhold kan give anledning til test af en tyndere emballage, så antal kilo, der anvendes til emballeringen, bliver reduceret. I den senere tid har det blandt andet været muligt at reducere tykkelsen på top ark, foringsposer samt strækfilm uden at gå på kompromis med emballagens funktioner. Når kunden kan acceptere den tyndere emballage, vil det typisk betyde, at der også spares penge, og flere foliemeter på rullerne betyder færre rulleskift.

Renew: Hos LogiCon følger vi udviklingen i nye materialer, som kan erstatte emballager baseret på de traditionelle materialer udvundet af olie. Blandt andet er plast udvundet fra sukkerrørsproduktionen og træfiberbearbejdning et alternativ. Sukkerrør samt træfiber har den gode egenskab, at de optager CO2.

Recycle: Vi tilbyder, hvor det er muligt, et alternativ, hvor indholdet i plasten består af genbrugsplast. Her gælder det emballager, der ikke kommer i direkte kontakt med fødevarer. Du kan som kunde med fordel skifte strækfilm, top ark, FIBC bags og støvhætter til et produkt med genbrugsplast. Er der et ønske om genbrugsplast til emballager med fødevarekontakt, så har vi løsninger med PIR materiale (post-industrial recycled).

Går du og din virksomhed også op i miljøet, så er vi klar på at imødekomme jeres behov!

Kontakt os på:

E-mail: mail@logn.dk

Tlf.: +45 76 34 28 00